Al uw meubels volledig naar wens!

Maatmeubilair nodig? Wij maken ze voor u

Niet alleen kleerkasten kan u op maat laten maken. Ook de rest van uw meubilair kan u perfect naar uw eigen idee, wens en voorkeur laten maken. Stoelen en tafels met een eigentijdse vorm? Geen probleem! Een leuke boekenplank? Laat maar komen! Een bijzonder rekje voor uw collectie zeldzame LP’s? Het kan allemaal. Bert Janssens komt graag bij u langs om uw idee concreet vorm te geven en uit te werken!

Van schets tot realisatie

GCV Smuk Dag begeleidt uw project van a tot z. Wanneer u niet meteen het juiste idee heeft, komt Bert graag bij u langs met enkele inspirerende voorbeelden en een overzicht van alle mogelijke materialen. U mag ook een schets ter plaatse verwachten wanneer u dat wenst. Na grondig overleg met u wordt uw idee in een offerte gegoten. Na uw goedkeuring gaat het werk van start. Uiteindelijk krijgt u uw meubelstukken op maat geleverd en kan u er thuis helemaal van genieten.

Kortom, twijfel niet en contacteer ons voor meer info. Bert Janssens maakt kleerkasten, tafels, stoelen en andere meubels op maat in de hele provincie Antwerpen! 


Contacteer ons!
014 96 00 89