Kasten in alle materialen, naar uw wens gemaakt!

Kasten op maat van uw behoeften

Op maat gemaakte kasten hebben wel eens de bijklank dat ze veel duurder zijn dan standaardmodellen. Dat is niet altijd waar. Er zijn immers tal van materialen op de markt beschikbaar waarvan sommige in prijs versus kwaliteit veel beter uitkomen. Ook bieden kasten op maat dan weer het voordeel dat u ze perfect kan integreren in uw interieur, volgens uw eigen idee en inspiratie. Bij standaardmodellen wordt uw keuzevrijheid vaak ingeperkt tot een handvol haalbare afmetingen.

Met andere woorden: een kast op maat is zeker interessant! GCV Smuk Dag maakt ze voor u tegen de juiste prijs!

Talloze mogelijkheden

Zowat alle soorten kasten zijn op maat te maken. Of u nu denkt aan een inloopkast, boekenkast, schuifdeurkast, inbouwkast, klassieke of moderne kleerkast, nachtkastje, schoenenkast of nog een ander soort kast. De mogelijkheden en materialen reiken heel ver. Bert Janssens helpt u graag verder. Vanuit zijn ervaring levert hij desgewenst de nodige inspiratie aan met voorbeelden van materialen. Ziet u liever een schets? Dan maakt hij die gewoon ter plaatse voor u tijdens het overleg.

U kan steeds telefonisch of via een bericht contact opnemen met GCV Smuk Dag. Bert Janssens legt zo snel mogelijk een afspraak met u vast!


Contacteer ons!
014 96 00 89